Πίσω

Σιδερωμένα ρούχα χωρίς σίδερο, γίνεται;

Αχ αυτά τα ασιδέρωτα ρούχα! Πάνω που γυρίζεις σπίτι και θέλεις να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις από τη δύσκολη μέρα που είχες, βλέπεις βουνό τα ρούχα να σε περιμένουν ασιδέρωτα.

Και όμως, υπάρχουν κάποιοι έξυπνοι τρόποι να αποφύγετε το το πολύωρο σιδέρωμα, που τώρα όπου ο καιρός ζεσταίνει, γίνεται ανυπόφορο!

Βάλτε τα ρούχα σας στο μπάνιο την ώρα που κάνετε ντους

Βάλτε τα ρούχα σας στο μπάνιο την ώρα που κάνετε ντους

Βάλτε τα όμορφα σε μία κρεμάστρα και κρεμάστε τα στο μπάνιο. Λόγω των υδρατμών, το ύφασμα θα μαλακώσει και οι ζάρες από το πλύσιμο θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας!

Βάλτε τα στο κρεβάτι

Τυλίξτε τα ρούχα που θέλετε σε ρολό και βάλτε τα κάτω από το στρώμα. Άφησέ τα για περίπου μία ώρα και μετά βγάλε τα. Το βάρος του στρώματος θα κάνει τη δουλειά.

Χρησιμοποιήστε μια βρεγμένη πετσέτα

Χρησιμοποιήστε μια βρεγμένη πετσέτα

Απλώστε το τσαλακωμένο ρούχο σε μια επίπεδη επιφάνεια και τοποθετήστε την πετσέτα από πάνω. Πιέστε ελαφρά και αφήστε για λίγο. Η υγρασία και πάλι θα μαλακώσει τις ίνες και θα διώξει τις ζάρες του ρούχου.

Χρησιμοποιήστε τη δύναμη του ήλιου

Χρησιμοποιήστε τη δύναμη του ήλιου

Οι ηλιόλουστες μέρες είναι ιδανικές γι αυτόν τον τρόπο εναλλακτικού σιδερώματος. Ψεκάστε το τσαλακωμένο ρούχο με νερό κι απλώστε το τεντωμένο απαλά στον ήλιο για περίπου 1 ώρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται