Εθνικές σημαίες, δημιουργημένες από τα παραδοσιακά τρόφιμα κάθε χώρας

Στα πλαίσια της προώθησης του Sydney International Food Festival, το διαφημιστικό πρακτορείο WHYBIN/TBWA σχεδίασε 18 εθνικές σημαίες χρησιμοποιώντας τα δημοφιλέστερα τρόφιμα κάθε χώρας.

Για  την Ελλάδα χρησιμοποίησε ελιές και φέτα. Δείτε μερικές ακόμα…φαγώσιμες εθνικές σημαίες, μιας και είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

Σημαία της Γαλλίας με Μπλε τυρί, τυρί μπρι και σταφύλια

 

Σημαία της Ινδίας με κοτόπουλο κάρυ, ρύζι, cheera thoran και γκοφρέτα Papadum

Σημαία της Ινδονησίας με πικάντικο κάρι και ρύζι

Σημαία της Νότιας Κορέας με Kimbap και σάλτσες

Σημαία της Ισπανίας με τσορίζο ​​και ρύζι

Της Ελβετίας με αλλαντικά και ελβετικό τυρί

Της Ταϊλάνδης με γλυκιά σάλτσα τσίλι, ψιλοκομμένη καρύδα και καβούρια μπλε

Της Τουρκίας με λουκούμια

Της Αγγλίας με ζύμη πίτας, κρέμα και μαρμελάδες

Των Η.Π.Α. με χοτ-ντογκ, κέτσαπ και μουστάρδα

Του Βιετνάμ, με ραμπουτάν, λίτσι και starfruit

Της Αυστραλίας, με κρεατόπιτα και σάλτσα

Της Βραζιλίας, με φύλλα μπανάνας, λάιμ, ανανά και φρούτα του πάθους

Της Κίνας με dragon fruit και star fruit

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε (και να γράφουμε) περισσότερα από ό,τι ο καθένας μόνος του.

Σας Προτείνουμε