Τα πιο ακριβά νερά στον κόσμο

Στη χώρα μας έχουμε συνηθίσει το νερό να πωλείται σε λογικές τιμές και όλοι να το αγοράζουμε και να το καταναλώνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη!

Και όμως σε διάφορα άλλα μέρη του πλανήτη πωλούνται συσκευασίες με νερό με τιμή απαγορευτική!

Καθώς το design παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή μας, κάποιες εταιρίες πλάσαραν ωραία φτιαγμένα και διακοσμημένα μπουκάλια νερού, που γίνανε σε πολλές περιπτώσεις μόδα! Χαρακτηρίζοντας λοιπόν το εμφιαλωμένο νερό σαν είδος πολυτελείας, άρχισαν να ανεβάζουν τις τιμές και να δημιουργούν μπουκάλια με νερό για.. λίγους.

Filico

Filico

Κλεισμένο σε περιποιημένο και μοναδικά σχεδιασμένο μπουκάλι, στολισμένο με μυριάδες κρυστάλλους Swarovski, το Filico αντιπροσωπεύει την ιαπωνική τέχνη στα καλύτερά της. Αυτό του υψηλής ποιότητας φυσικό μεταλλικό νερό που προέρχεται από το Κόμπε της Ιαπωνίας, πωλείται περίπου 200 ευρώ το μπουκάλι.

Kona Nigari

Kona Nigari

Συλλέγεται 600 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του Ειρηνικού ωκεανού και της θάλασσας της Χαβάης.  Πρόκειται για αφαλατωμένο νερό και θεωρείται ότι προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία. Πωλείται κάθε τέλος του έτους προς 360 ευρώ το μπουκάλι των 750ml.

Bling H2O’s The Ten Thousand

Bling H2O’s The Ten Thousand

Πώς θα κάνετε ένα μπουκάλι με νερό ακόμα αkριβότερο; Διακοσμήστε το με ακόμα περισσότερους κρύσταλλους Swarovski. Αυτό το μπουκάλι έχει στην κυριολεξία 10.000 κρύσταλλους στην επιφάνειά του! Πωλείται προς 2,400 ευρώ το μπουκάλι.

Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani

Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani

Το χειροποίητο μπουκάλι, το οποίο αποτελείται από χρυσό 24 καρατίων με 5 χλστ. χρυσό 23 καρατιών, βασίστηκε σε έργο τέχνης του Ιταλού καλλιτέχνη Amedeo Clemente Modigliani. Το περίτεχνο μπουκάλι γεμίζει ένα μείγμα νερού από νερό από τους παγετώνες της Ισλανδίας και φυσικών πηγών από τη Γαλλία και τα νησιά Φίτζι. Το τελευταίο μοναδικό μπουκάλι πωλήθηκε σε δημοπρασία προς 53,500 ευρώ.

Beverly Hills 9OH20 Luxy Collection Diamond Edition

Beverly Hills 9OH20 Luxy Collection Diamond Edition

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται αυτό το νερό που προέρχεται από τα βουνά της Βόρειας Καλιφόρνιας.

Το δε μπουκάλι του Luxy Collection Diamond Edition, το οποίο σχεδιάστηκε από τον κοσμηματοπώλο Mario Padilla, έρχεται με ένα λευκό χρυσό καπάκι με 14 καρατίων και περιλαμβάνει πάνω από 250 μαύρα διαμάντια αλλά και λευκά διαμάντια. Η τιμή του; 90.000 ευρώ

https://www.argiro.gr/2019/09/ta-pio-akriva-nera-ston-kosmo/