Μπισκοτα με ζαχαροπαστα απο την Αργυρω

Μπισκοτα με ζαχαροπαστα

 

Τα μπισκοτα με ζαχαροπαστα είναι από τα πιο αγαπημένα κεράσματα βάπτισης, γάμου για γενέθλια, ιδανικά για παιδικό παρτυ για αγόρια και κορίτσια αλλά και εορτασμούς κάθε περίστασης. Η διακόσμησή τους είναι εύκολη και τέλειο παιχνίδι μαζι με τα  παιδιά!
Το απλό μπισκότο  σκέτο είναι ένα νόστιμο σνακ για τα παιδιά αλλά και για όλους μας αφού τα απολαμβάνουμε με τον καφέ το ρόφημα αλλα και ολες τις ωρες..
 
Η ζαχαροπαστα για τα μπισκοτα
Πρέπει να έχει κρυώσει πριν το υλικό που θα διακοσμήσεις. Θέλει λίγη προσπάθεια στην αρχή, και για πρώτη φορά αλλά όταν  πάρεις τον αέρα θα γίνει μία απολαυστική διαδικασία μαζι με τα παιδια σου.
Το μπισκοτο με τη ζαχαροπαστα μεταμορφωνεται και κάνει ξεχωριστή την κάθε δημιουργια σου. Η διαδικασια αυτη  για να φτιαξεις  μπισκότα με ζαχαρόπαστα είναι ευκολη και με λίγα υλικά. Και δε μιλάμε για κάτι δύσκολο.
Αφού  ψήσεις το μπισκοτο θα το  αφήσεις να κρυώσει, και μετα μπορείς να αρχισεις την διακοσμηση. 

Πως την κολλάμε  πανω σε  μπισκότο;

Με ένα πινέλο ή με το δάχτυλό σας, βρέχετε την κάτω επιφάνεια του κομματιού της ζαχαρόπαστας για τα μπισκοτα και το τοποθετείτε πάνω στο μπισκότο. Για να μην αναρωτιέστε πώς κολλάμε ζαχαρόπαστα σε μπισκότα. Το νερό είναι αυτό που την υγραίνει και έτσι κολλάει πάνω στο μπισκότο. Αφού την κολλήσετε πάνω στο μπισκότο σας, μπορείτε να συνεχίσετε τη διακόσμηση! Αυτη είναι σαν πλαστελίνη και μπορείτε να τη μεταχειριστείτε ανάλογα. Μπορείτε να την πλάσετε, να φτιάξετε μικρά διακοσμητικά αλλά και να κόψετε με κουπάτ μικρότερα σχήματα και να διακοσμήσετε με αυτά το μπισκότο σας. Να θυμάστε ότι για να κολλήσει η ζαχαρόπαστα στα ζαχαρόπαστα χρειάζεται λίγο νερό ανάμεσα.
Μπορεις να φτιαξεις  μπισκότα βουτύρου με ζαχαρόπαστα  η χριστουγεννιάτικα μπισκότα με ζαχαρόπαστα χρωματιστη ,να δημιουργησεις  πασχαλινά μπισκότα με ζαχαρόπαστα και να αφησετε την φαντασία σας να δουλέψει πανω σε  καταπληκτικα σχεδια.
,
https://www.argiro.gr/2020/08/mpiskota-me-zacharopasta/