Πίσω

Τι τρώμε την 25η Μαρτίου;

Ιδεες για το τι τρωμε την 25η Μαρτιου

Μάθε τι τρώμε την 25η Μαρτίου και απόλαυσέ την με τη νοστιμιά που της αξίζει.

Η θρησκεία και η ανάγκη διαμόρφωσαν μια παράδοση στη γεύση, όμως μέσα στα χρόνια αυτή εξελίχθηκε, αναδείχθηκε και πλούτισε. Έτσι στις μέρες μας, στρώνουμε την 25η Μαρτίου τραπέζι γιορτινό, παραδοσιακό, γεμάτο γεύση. Γιατί εδώ, δεν θα σας δώσω μόνο τις καλύτερες συνταγές! Θα σας πω και όλα τα μυστικά, που έχω αποκομίσει μέσα από την εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου το φαγητό σας να στεφτεί από απόλυτη επιτυχία!

Το πιάτο της ημέρας είναι ο μπακαλιάρος, που μπορείτε να τον βρείτε σχεδόν παντού και σε διάφορες μορφές.  Αυτό που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσετε είναι ότι αν επιλέξετε τον παστό ή υγράλατο θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία ξαλμυρίσματος.

Να προνοήσεις να τον αγοράσεις δυο μέρες πριν, ώστε να προλάβεις να τον ξαλμυρίσεις. Τέσσερις πέντε φορές αλλαγή στο νερό του είναι απαραίτητες. Έπειτα, πρέπει να προνοήσεις για το τηγάνισμα του.

Για να τον αναδείξεις, θα χρειαστεί να πετύχεις τραγανό κουρκούτι, που δεν είναι άλλο από ένα παχύρρευστο μείγμα με βάση το αλεύρι. Με το σωστό μίγμα και τις οδηγίες μου θα είχες τραγανό φιλέτο ψαριού. Θα σε βοηθήσει να δώσεις εξτρά γεύση.

Το απόλυτο συνοδευτικό του, είναι η σκορδαλιά. Έχει βασικό υλικό το σκόρδο, ψωμί ή πατάτα, λάδι και καρύδια, χτυπημένα όλα μαζί σε ένα ομοεγενοποιημένο μείγμα με κρεμώδη υφή. Θα δώσει εξτρά γεύση στο τραπέζι σου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται