Μου κάνετε συνέχεια ερωτήσεις για τη μαγιά, ξηρή ή νωπή, πώς να την ενεργοποιήσουμε, ποιες θερμοκρασίες είναι ιδανικές, τι γίνεται αν έρθει σε επαφή με το αλάτι και τη ζάχαρη και πώς συντηρείται; Θέλετε να την ενεργοποιήσετε σωστά πριν την προσθέσετε στο αλεύρι για τη ζύμη σας; Τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές μου για τη σωστή της ενεργοποίηση. Ας τα πάρουμε με τη σειρά:
Τι είναι η μαγιά; – Ξηρή ή νωπή. Ποια η διαφορά; – Ποια είναι η αντιστοιχία νωπής και ξηρής μαγιάς;
Αλάτι και μαγιά – Ζάχαρη και μαγιά – Θερμοκρασίες και μαγιά – Ενεργοποίηση μαγιάς – Συντήρηση μαγιάς