Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ BURGER
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
Εξοπλισμός
Σχάρα
Ταψί
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ BURGER
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χωρίζουμε τον κιμά σε 4 μέρη και φτιάχνουμε 4 burger.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι λίγο πριν τα βάλουμε για ψήσιμο.
- Βάζουμε τα burger στη σχάρα του φούρνου.
- Από κάτω βάζουμε ταψί για να στάζουν τα υγρά τους.
- Τα τοποθετούμε στην πάνω σχάρα, κοντά στο γκριλ.
- Ψήνουμε στο γκριλ για 5′-7′ κάθε πλευρά, ανάλογα πως το θέλουμε ψημένο.
- Όσο πιο πολύ τα ψήνουμε τόσο πιο πολύ τα στεγνώνουμε.
- Το ιδανικό ψήσιμο είναι όταν τα ζουμιά τους είναι διάφανα.
- Βάζουμε στο κάθε ένα από μια φέτα τυρί.
- Ψήνουμε για 1′ στο γκριλ, ώσπου να αρχίσει να λιώνει το τυρί.
- Ανοίγουμε τα ψωμάκια στη μέση και βάζουμε όποια γαρνιτούρα θέλουμε (κέτσαπ, φύλλο μαρουλιού, καραμελωμένα κρεμύδια) με το λιωμένο τυρί και το μπέικον.
- Δείτε εδώ τη συνταγή μου για να φτιάξετε με τα χεράκια σας τα πιο αφράτα ψωμάκια για burger.
- Μάθε τα μυστικά για το καλύτερο burger για να έχετε αποτέλεσμα που θα σας μείνει αξέχαστο.