Υλικά
ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις βίδες σε αλατισμένο νερό.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε την πάπρικα, το ζαμπόν και τη ντομάτα. Βράζουμε 5′-6′.
- Τέλος, προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε.
- Στραγγίζουμε τις βίδες και τις ρίχνουμε στη σάλτσα.
- Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το βασιλικό.
- Βράζουμε για 1′.
- Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί.