Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβουμε πρώτα σε καρεδάκια με ένα μαχαίρι την πανσέτα.
 - Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τη ροδίζουμε.
 - Την βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
 - Ροδίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και την πιπερίτσα.
 - Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες.
 - Βράζουμε για 6-7 λεπτά να πυκνώσει η σάλτσα.
 - Προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε την πανσέτα.
 - Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε (κρατάμε λίγο από το νερό τους) και τα προσθέτουμε στην σάλτσα. Αν χρειαστεί αραιώνουμε με λίγο από το νερό ζυμαρικών.
 - Πασπαλίζουμε τις πένες με τυρί και βασιλικό ψιλοκομμένο.
 









