Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΑΡΙΔΑΣ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΑΡΙΔΑΣ
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό. Προσοχή να μην πάρει χρώμα!
- Προσθέτουμε την καυτερή πιπερίτσα και τις ντομάτες.
- Σιγοβράζουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε το κρασί.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη.
- Σιγοβράζουμε μέχρι να πυκνώσει η σάλτσα και να μειωθούν τα υγρά στο μισό, περίπου 10 λεπτά.
- Ρίχνουμε τις γαρίδες και σιγοβράζουμε για 3 λεπτά.
- Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό.