Για τη πικάντικη σάλτσα με γαρίδες
Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό. Προσοχή να μην πάρει χρώμα!
Προσθέτουμε την καυτερή πιπερίτσα και τις ντομάτες.
Σιγοβράζουμε για 5΄ και προσθέτουμε το κρασί.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη.
Σιγοβράζουμε μέχρι να πυκνώσει η σάλτσα και να μειώσουμε τα υγρά στο μισό, περίπου 10΄.
Προσθέτουμε τις γαρίδες και σιγοβράζουμε για 3΄.
Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό.