Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό. Προσοχή να μην πάρει χρώμα!
Προσθέτουμε την καυτερή πιπερίτσα και τις ντομάτες.
Σιγοβράζουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε το κρασί.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη.
Σιγοβράζουμε μέχρι να πυκνώσει η σάλτσα και να μειωθούν τα υγρά στο μισό, περίπου 10 λεπτά.
Ρίχνουμε τις γαρίδες και σιγοβράζουμε για 3 λεπτά.
Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό.