Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΡΥΖΙ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΡΥΖΙ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ
- Ψιλοκόβουμε με μαχαίρι τα λαχανικά.
- Πλένουμε πρώτα το κρέας και το βάζουμε σε κατσαρόλα.
- Ρίχνουμε νερό να το σκεπάζει και το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει καλά.
- Πότε πότε το ξαφρίζουμε.
- Όταν μαλακώσει το κρέας, προσθέτουμε τα λαχανικά ψιλοκομμένα και τα αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά.
- Αν χρειάζεται νερό συμπληρώνουμε βραστό.
- Προσθέτουμε το ρύζι, αλάτι και πιπέρι.
- Αφήνουμε να σκάσει το ρύζι για 12-15 λεπτά.
- Τότε χτυπάμε αυγολέμονο και το αραιώνουμε με λίγο ζωμό από το φαγητό.
- Το ρίχνουμε στην κατσαρόλα και ανακινούμε από τα χερούλια.