Κρεατόσουπα με ρύζι αυγολέμονο

Υπέροχη κρεατόσουπα με ρύζι αυγολέμονο που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Τέλεια για τις γιορτές

6

5 λεπτά

1 ώρα

κρεατόσουπα με ρύζι αυγολέμονο χριστουγεννιάτικη σούπα με μοσχάρι

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΡΥΖΙ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ

Εξοπλισμός

Κατσαρόλα

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΡΥΖΙ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ

Εκτέλεση

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ

  1. Ψιλοκόβουμε με μαχαίρι τα λαχανικά.
  2. Πλένουμε πρώτα το κρέας και το βάζουμε σε κατσαρόλα.
  3. Ρίχνουμε νερό να το σκεπάζει και το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει καλά.
  4. Πότε πότε το ξαφρίζουμε.
  5. Όταν μαλακώσει το κρέας, προσθέτουμε τα λαχανικά ψιλοκομμένα και τα αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά.
  6. Αν χρειάζεται νερό συμπληρώνουμε βραστό.
  7. Προσθέτουμε το ρύζι, αλάτι και πιπέρι.
  8. Αφήνουμε να σκάσει το ρύζι για 12-15 λεπτά.
  9. Τότε χτυπάμε αυγολέμονο και το αραιώνουμε με λίγο ζωμό από το φαγητό.
  10. Το ρίχνουμε στην κατσαρόλα και ανακινούμε από τα χερούλια.
Απόρρητο