Κλέφτικο στη λαδόκολλα

Με το κλέφτικο στη λαδόκολλα γίνεται το μαριναρισμένο κατσικάκι λουκούμι! Με το που το ανοίγεις, τρελαίνεσαι από τις μυρωδιές του λιωμένου τυριού και των λαχανικών.

Εύκολη
3:25

10 λεπτά

1 ώρα και 15 λεπτά

κλέφτικο στη λαδόκολλα

Υλικά

Εξοπλισμός

Ταψί

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε σε μερίδες μικρές το ξεκοκαλισμένο κρέας.
  2. Βάζουμε το κρέας για το κλέφτικο στη λαδόκολλα σε μεγάλη μπασίνα και προσθέτουμε τα λαχανικά καθαρισμένα και κομμένα σε καρέ μεγάλα.
  3. Ρίχνουμε το τυρί κομμένο σε καρέ, τα σκόρδα, τη ρίγανη, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το κρασί, αλάτι και πιπέρι.
  4. Ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε την μπασίνα και τη φυλάμε στο ψυγείο το λιγότερο για 2 ώρες, μέχρι να μαριναριστεί.
  5. Απλώνουμε δύο μεγάλες λαδόκολλες και αδειάζουμε όλο το μείγμα.
  6. Κλείνουμε σε μεγάλο πακέτο και δένουμε σφιχτά με σπάγκο.
  7. Βάζουμε μέσα σε ταψί, χωρίς να προσθέσουμε στο ταψί νερό ή άλλο υλικό.
  8. Ψήνουμε για 1 ώρα και 15 λεπτά στους 180°C.
Απόρρητο