Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας γύρω γύρω.
- Προσθέτουμε το κρεµµύδι και το σκόρδο και αφήνουμε λίγα λεπτά να µαραθεί το κρεµµύδι.
- Ρίχνουμε τον πελτέ και τρίβουμε τη βάση της κατσαρόλας.
- Προσθέτουμε το κρασί και βράζουμε μέχρι να μειωθούν τα υγρά του φαγητού στο μισό, περίπου 5΄.
- Προσθέτουμε τα ντοµατάκια, το ζωμό και το δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι.
- Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά, µε σκεπασμένη την κατσαρόλα, περίπου 45΄ μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να μελώσει καλά η σάλτσα.
- Σερβίρουμε με ρύζι ή µε πουρέ.
- Περιχύνουμε τον πουρέ µε σάλτσα, να ποτίσει καλά.