Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβουμε πρώτα όλα τα υλικά για την σάλτσα.
- Τα βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε το χυμό λάιμ, αλάτι και πιπέρι.
- Ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.
- Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο, το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Καθαρίζουμε τις πιπεριές και κόβουμε σε λεπτές φέτες.
- Ζεσταίνουμε σε μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κοτόπουλο γύρω γύρω να ψηθεί καλά.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το σκόρδο.
- Αφήνουμε για λίγα λεπτά να μαλακώσουν τα λαχανικά.
- Μόλις ψηθούν αποσύρουμε από την φωτιά.
- Προσθέτουμε τη μισή σάλτσα.
- Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στην άκρη.
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε τη μια τορτίγια, πασπαλίζουμε λίγο τυρί και βάζουμε γέμιση κοτόπουλο.
- Πασπαλίζουμε με τυρί και καλύπτουμε με άλλη μια τορτίγια.
- Όταν η κάτω τορτίγια ροδίσει ελαφρά και λιώσει το τυρί, αναποδογυρίζουμε και ψήνουμε λίγα λεπτά να ροδίσει.
- Βγάζουμε σε πιατέλα, κόβουμε στα 4 και σερβίρουμε με γιαούρτι και την υπόλοιπη σάλτσα ντομάτας.
- Όμοια φτιάχνουμε και τις υπόλοιπες τορτίγιες με κοτόπουλο.
- Σερβίρουμε όσο είναι ζεστές.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ