Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΡΙΚΑΣΕ ΜΕ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΡΙΚΑΣΕ ΜΕ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και ροδίζουμε καλά το κοτόπουλο.
- Προσθέτουμε το ξερό κρεμμύδι και το αφήνουμε να σοταριστεί για 2-3 λεπτά.
- Συμπληρώνουμε με νερό ίσα που να σκεπάζει τα υλικά και σιγοβράζουμε το κοτόπουλο για 50 λεπτά, έως ότου μαλακώσει καλά.
- Χοντροκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα ρίχνουμε στο φαγητό.
- Στη συνέχεια χοντροκόβουμε τα αντίδια και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι στο κοτόπουλο φρικασέ και βράζουμε για 10 λεπτά (να μη λιώσουν τα λαχανικά).
- Προς το τέλος του βρασμού πασπαλίζουμε με άνηθο το φρικασέ και σβήνουμε τη φωτιά.
ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ
- Χτυπάμε τα αυγά και το λεμόνι.
- Παίρνουμε λίγο ζωμό από το φαγητό και τα αραιώνουμε.
- Περιχύνουμε το φρικασέ με το αυγολέμονο.
Διαβάστε και όλα τα μυστικά μου για να φτιάχνετε πάντα τέλειο αυγολέμονο:
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ