Υλικά
Εξοπλισμός
Φόρμα
Υλικά
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κάνουμε πρώτα σκόνη τα μισά μπισκότα.
- Ανακατεύουμε σε μπολ με το λιωμένο βούτυρο.
- Στρώνουμε τη βάση σε φόρμα δαχτυλίδι 20 εκ.
- Γύρω γύρω στήνουμε όρθια όσα μπισκότα χωράνε για να καλυφθεί το πλαϊνό της φόρμας.
- Παγώνουμε για 15′ στην κατάψυξη.
- Απλώνουμε σε στρώση το παγωτό σοκολάτα πάνω στην μπισκοτένια βάση.
- Με σκουπ παγωτού βάζουμε μπάλες στρατσιατέλα από πάνω.
- Παγώνουμε στην κατάψυξη να σφίξει για 2-3 ώρες.
- Λίγο πριν σερβίρουμε γαρνίρουμε με σιρόπι σοκολάτας, φουντουκιά και ροζέτες χτυπημένης κρέμας.
- Κόβουμε σε τρίγωνα κομμάτια και σερβίρουμε.