Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΑΜΕΛΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΑΜΕΛΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Με ένα μεγάλο κουτάλι παγωτού, παίρνουμε μπάλες παγωτό καραμελέ και τις ακουμπάμε σε δισκάκι στρωμένο με λαδόκολλα.
- Αφήνουμε στην κατάψυξη να σφίξουν καλά.
- Ψήνουμε τα αμύγδαλα στο φούρνο στους 200οC για 10΄ να ροδίσουν.
- Αφήνουμε να κρυώσουν.
- Αλέθουμε στο μπλέντερ, τα αμύγδαλα, τον καφέ και την σοκολάτα.
- Κυλάμε τις παγωμένες μπάλες, να κολλήσει καλά επάνω το αλεσμένο υλικό.
- Βάζουμε σε μπολ και περιχύνουμε σιρόπι σοκολάτας ή λιωμένη σοκολάτα.
Διαβάστε αναλυτικά όλα τα μυστικά για το σπιτικό παγωτό χωρίς παγωτομηχανή εδώ:
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ