Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΜΕΛΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΜΕΛΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ξεκινάμε το παγωτό γιαούρτι με μέλι και σοκολάτα, ανακατεύοντας σε ένα μπολ το γιαούρτι, το μέλι και τη σοκολάτα.
- Το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά.
- Το ρίχνουμε στην παγωτομηχανή ή το παγώνουμε στην κατάψυξη και μόλις αρχίσει να σφίγγει το χτυπάμε κάθε 30΄ για 5 φορές ν’ αφρατέψει.
- Προς τα τελευταία χτυπήματα που θα έχει κάνει σώμα (θα στέκεται) προσθέτουμε τα καρύδια.
- Το σερβίρουμε σε ποτήρια παγωτού, περιχύνουμε, αν θέλουμε, λίγο μέλι και πασπαλίζουμε καρύδια και τριμμένη σοκολάτα.
Διαβάστε αναλυτικά όλα τα μυστικά για το σπιτικό παγωτό χωρίς παγωτομηχανή εδώ:
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ