Παγωτό γιαούρτι με μέλι, καρύδια και σοκολάτα

Μια εύκολη συνταγή με τέλεια γεύση και το φίνο άρωμα που χαρίζει στο παγωτό το θυμαρίσιο μέλι

10

5 λεπτά

5 λεπτά

παγωτό γιαούρτι με μέλι

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΜΕΛΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΜΕΛΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ξεκινάμε το παγωτό γιαούρτι με μέλι και σοκολάτα, ανακατεύοντας σε ένα μπολ το γιαούρτι, το μέλι και τη σοκολάτα.
  2. Το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά.
  3. Το ρίχνουμε στην παγωτομηχανή ή το παγώνουμε στην κατάψυξη και μόλις αρχίσει να σφίγγει το χτυπάμε κάθε 30΄ για 5 φορές ν’ αφρατέψει.
  4. Προς τα τελευταία χτυπήματα που θα έχει κάνει σώμα (θα στέκεται) προσθέτουμε τα καρύδια.
  5. Το σερβίρουμε σε ποτήρια παγωτού, περιχύνουμε, αν θέλουμε, λίγο μέλι και πασπαλίζουμε καρύδια και τριμμένη σοκολάτα.
  6. Διαβάστε αναλυτικά όλα τα μυστικά για το σπιτικό παγωτό χωρίς παγωτομηχανή εδώ:

Απόρρητο