Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΓΛΑΣΕ
Εξοπλισμός
Μπεν Μαρί
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΓΛΑΣΕ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ στρώνουμε λαδόκολλα να προεξέχει και στα πλαϊνά.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα φρούτα γλασέ, τα κράνμπερι με τα φιστίκια. Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα.
- Περιχύνουμε τα φρούτα με τη λιωμένη σοκολάτα ανακατεύοντάς τα.
- Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα.
- Κόβουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα και το σκεπάζουμε.
- Πατάμε καλά με τα χέρια να ισιώσει η επιφάνεια του μείγματος.
- Αφαιρούμε τη λαδόκολλα.
- Το τοποθετούμε στο ψυγείο, να σφίξει.
- Όταν σφίξει ξεφορμάρουμε την μπάρα σοκολάτας.
- Αφαιρούμε τη λαδόκολλα.
- Με κοφτερό μεγάλο μαχαίρι κόβουμε φέτες και κάθε φέτα σε 2 ή 3 μικρότερα σοκολατάκια.
- Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα γλασαρισμένα φρούτα με αποξηραμένα ψιλοκομμένα φρούτα.