Υλικά
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
- Κόβουμε πρώτα το κοτόπουλο (ή το κρέας) σε πολύ λεπτές μικρές φέτες.
 - Ζεσταίνουμε το σουσαμέλαιο σε γουόκ ή σε βαθύ τηγάνι.
 - Ρίχνουμε μέσα το λεπτοκομμένο κρέας και το σοτάρουμε για 2 με 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
 - Προσθέτουμε το λευκό μέρος από τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το σκόρδο.
 - Σοτάρουμε 2 λεπτά και προσθέτουμε το καρότο τις πιπεριές, το τζίντζερ και τα μανιτάρια.
 - Σοτάρουμε για 3 λεπτά πάντα σε δυνατή φωτιά.
 - Προσθέτουμε το βρασμένο ρύζι και τη σόγια ανακατεύουμε.
 - Αφήνουμε στη φωτιά για 2 με 3 λεπτά επιπλέον.
 - Σερβίρουμε το ρύζι ζεστό.
 - Πασπαλίζουμε με λίγο σχοινόπρασο και τα πράσινα ψιλοκομμένα φύλλα από τα φρέσκα κρεμμύδια.
 
Tips
- Εναλλακτικά λαχανικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για το κινέζικο ρύζι: αρακά, καλαμπόκι, φασολάκια, πράσο, λάχανο.
 









