Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
- Για την σαλάτα με αυγά και ντομάτα, ανακατεύουμε πρώτα σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά μαζί για να ενωθούν οι γεύσεις.
- Ανακατεύουμεμε προσοχή για να μη διαλύσουμε τα βραστά αυγά.
- Αφήνουμε την αυγοσαλάτα να σταθεί για 10΄ πριν τη σερβίρουμε.
- Είναι εκπληκτικός μεζές με φρυγανισμένο ψωμί!
- Επίσης, μπορούμε να προσθέσουμε και δύο αντσούγιες ψιλοκομμένες για πιο πικάντικη γεύση.
- Αυτή η εύκολη συνταγή είναι ιδανική για να αξιοποιήσουμε τα βραστά αυγά που μας περίσσεψαν, ή τα Πασχαλινά αυγά που δεν βάφτηκαν καλά, ή έσπασαν κατά το βάψιμο.