Υλικά
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΤΟΥΡΣΙ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΤΟΥΡΣΙ
Εκτέλεση
ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΤΟΥΡΣΙ
- Για τις καυτερές πιπεριές τουρσί, διαλέγουμε μικρές πιπερίτσες.
- Τις πλένουμε πολύ καλά.
- Με κοφτερό μαχαίρι τις χαράζουμε τρυπώντας τες ελαφρά σε 2-3 σημεία την καθεμία.
- Τις τοποθετούμε σε γυάλινο, αποστειρωμένο βάζο.
- Προσθέτουμε το αλάτι και καλύπτουμε τις πιπερίτσες με το ξίδι. Πρέπει να καλύπτονται τελείως. Προσθέτουμε το σκόρδο και τα πιπέρια.
- Τέλος προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
- Σφραγίζουμε καλά το βάζο και αφήνουμε το τουρσί να «ψηθεί» για τρεις εβδομάδες. Μετά μπορούμε να το καταναλώσουμε.
- Δείτε εδώ πώς να αποστειρώσετε το βάζο για να αποθηκεύσετε το τουρσί σας.
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΤΟΥΡΣΙ, ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ