Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟµΑΤΑΣ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Ταψί
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟµΑΤΑΣ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πρώτα αφαιρούμε τη φλούδα από τις ντομάτες με τον εύκολο τρόπο που σας έχω στα μυστικά μου.
- Τις κόβουμε στη μέση και ζουλώντας, αφαιρούμε τους σπόρους και τις ψιλοκόβουμε.
- Τοποθετούμε όλα τα υλικά της σάλτσας σε βαθιά κατσαρόλα και τ’ αφήνουμε να πάρουν βράση.
- Μόλις αρχίσουν να βράζουν, τα ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα, πιέζοντας να λιώσουν οι ντομάτες.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 20΄, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση προς το τέλος του βρασμού.
- Χρησιμοποιούμε την ποσότητα που χρειαζόμαστε και την υπόλοιπη τη διατηρούμε στο ψυγείο για 5 μέρες, αεροστεγώς κλεισμένη ή τη μοιράζουμε σε μερίδες και τη διατηρούμε στην κατάψυξη για τρεις μήνες.
- Θέλετε να απολαμβάνετε ντομάτες όλο το χρόνο; Μάθετε πως θα τις συντηρείτε σε βάζο και στην κατάψυξη.
ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ, ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΖΥΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΓΗ.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ