Υλικά
Εξοπλισμός
Πυρίμαχο σκεύος
Υλικά
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC στον αέρα.
- Τοποθετούμε πυρίμαχο σκεύος στο φούρνο μέχρι να πυρώσει.
- Κόβουμε μεγάλο κομμάτι αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, το τσαλακώνουμε και το βρέχουμε.
- Το τινάζουμε να ανοίξει.
- Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι, το νερό και το λάδι και ανακατεύουμε με κουτάλι να γίνει παχύς χυλός.
- Τότε προσθέτουμε τη φέτα και ανακατεύουμε.
- Τρίβουμε πιπέρι κατά βούληση.
- Με προσοχή βγάζουμε την πυρωμένη γάστρα από το φούρνο και στρώνουμε μέσα το αντικολλητικό χαρτί.
- Περιχύνουμε με 1/4 φλ. ελαιόλαδο.
- Πασπαλίζουμε τη βάση με το μισό σουσάμι.
- Αδειάζουμε μέσα το μίγμα.
- Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο την επιφάνεια.
- Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο σουσάμι και το γλυκάνισο.
- Ψήνουμε στη μεσαία σχάρα για περίπου 40 λεπτά, ώσπου να ροδίσει καλά και να κάνει κρούστα.