Λάδι δεντρολίβανου

Αυτό το αρωματικό λάδι δενδρολίβανου, είναι ιδανικό για μαρινάρισμα πουλερικών, χοιρινού, τόνου και ξιφία

Μεσαία
0:20

10 λεπτά

10 λεπτά

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΔΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟΥ ΜΕ ΡΟΖ ΠΙΠΕΡΙ

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΔΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟΥ ΜΕ ΡΟΖ ΠΙΠΕΡΙ

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Πολύ σημαντικό είναι πρώτα να πλύνουμε και να στεγνώσουμε πολύ καλά το δεντρολίβανο και τα δαφνόφυλλα.
  2. Τα τοποθετούμε σε μπουκάλι μαζί με τη φλούδα λεμονιού και τα πιπέρια.
  3. Καλύπτουμε με το ελαιόλαδο.
  4. Το αφήνουμε να αρωματιστεί το λιγότερο για 2 εβδομάδες και το διατηρούμε σε δροσερό και σκοτεινό μέρος, ή και στο ψυγείο.

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΔΕΝΡΔΟΛΙΒΑΝΟΥ, ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΥΚΟΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ .

Απόρρητο