Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ
- Για να φτιάξουμε την πάστα ελιάς, βάζουμε πρώτα τις ελιές, τις αντσούγιες και την κάππαρη στο μπλέντερ και πολτοποιούμε όλα μαζί τα υλικά.
- Προσθέτουμε το λάδι, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Ανακατεύουμε και διατηρούμε το πατέ σε κλειστό βάζο στο ψυγείο.
- Απολαμβάνουμε την πάστα ελιάς με φρυγανισμένο ψωμί, με κριτσίνια, ή την αλείφουμε σε σάντουιτς.