Υλικά
Υλικά
Video
Εκτέλεση
- Βάζουμε το κους κους σε ένα μεγάλο μπολ.
- Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο αγγούρι, το ρόδι, το αβοκάντο και το μάνγκο κομμένο σε καρεδάκια, τα μυρωδικά και το αμύγδαλο.
- Σε μικρό μπολ ανακατεύουμε τον χυμό πορτοκαλιού, το ελαιόλαδο και το βαλσαμικό ξύδι με μέλι.
- Περιχύνουμε το κους κους με το dressing και αλατίζουμε. Ανακατεύουμε απαλά να ενωθούν όλα τα υλικά.
- Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα, ώστε το κους κους να απορροφήσει την υγρασία και τα αρώματα.
- Πριν σερβίρουμε, ανακατεύουμε ξανά για να αφρατέψει και να «ζωντανέψουν» τα υλικά.









