Κεφτεδάκια ψαριού

Κεφτεδάκια ψαριού, για να απολαύσετε το ψαράκι σας αλλιώς! Φτιάξτε τα, η κόκκινη σάλτσα τα απογειώνει

Εύκολη
1:00

5

30 λεπτά

30 λεπτά

κεφτεδάκια ψαριού

Υλικά

Εξοπλισμός

Τηγάνι

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνουμε πρώτα το λάδι και σοτάρουμε τα λαχανικά να μαλακώσουν.
  2. Προσθέτουμε τον πελτέ και τον ψήνουμε για 1-2΄. Αφήνουμε να κρυώσουν.
  3. Μαδάμε το ψάρι σε μπολ.
  4. Προσθέτουμε τα κρύα σοταρισμένα υλικά, καθώς και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  5. Ρίχνουμε φρυγανιά μέχρι να πλάθεται το μείγμα, περίπου 1 φλ.
  6. Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε σε κεφτέδες.
  7. Τους ροδίζουμε στο λάδι για 1-2΄από κάθε πλευρά.
  8. Βγάζουμε τους ψαροκεφτέδες σε απορροφητικό χαρτί.
  9. Στο τηγάνι με το λάδι προσθέτουμε τις ντομάτες.
  10. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και βράζουμε 10΄.
  11. Προσθέτουμε ξανά τους ψαροκεφτέδες και τους αφήνουμε να βράσουν για 7-8΄μέχρι να πυκνώσει η σάλτσα.
  12. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε με ρύζι πιλάφι.
Απόρρητο