Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ NOODLES ΜΕ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ NOODLES ΜΕ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε πρώτα σε ένα μπολ τα νουντλς αυγού και τα περιχύνουμε με βραστό νερό να τα σκεπάζει.
- Με τσιμπίδα τα ανακατεύουμε να χωρίσουν μεταξύ τους και να μαλακώσουν.
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες.
- Ζεσταίνουμε το γουόκ και προσθέτουμε το λάδι.
- Σοτάρουμε το κοτόπουλο για 5′ ανακατεύοντας το να αλλάξει χρώμα και να ψηθεί.
- Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο, το τζιντζερ και το κρεμμύδι.
- Σοτάρουμε για 2-3΄ να μαλακώσουν τα λαχανικά.
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα λαχανικά, κομμένα σε φέτες ή σε μικρά καρέ.
- Σοτάρουμε για 2΄, προσθέτουμε 1/3 φλ. νερό, σκεπάζουμε και χαμηλώνουμε την εστία στο μέτριο.
- Βράζουμε για 2΄.
- Τέλος, προσθέτουμε το μισό μπουκάλι σάλτσα, τα μαλακά νουντλς, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και σιγομαγειρεύουμε για 2-3΄ επιπλέον
- Σερβίρουμε σε 4 μπολ αμέσως.