Μακαρόνια με σολομό

ζυμαρικά με σολομό πλούσια σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη. Πεντανόστιμη πανεύκολη και χορταστική.
Ιδανική για όσους κάνουν διατροφή ή όσους αθλούνται

Δύσκολη
0:20

2

10 λεπτά

10 λεπτά

Μακαρόνια με σολομό

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Εξοπλισμός

Τηγάνι

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Εκτέλεση

ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

  1. Τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 1’ λιγότερο από ότι αναγράφει η συσκευασία.

Ο ΣΟΛΟΜΟΣ

  1. Αλείφουμε τα φιλέτα με 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
  2. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
  3. Σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα φιλέτα.
  4. Ψήνουμε σε μέτρια προς δυνατή ένταση για 2 ½ λεπτά, γυρίζουμε από την άλλη πλευρά και ψήνουμε για 2’.
  5. Τα βγάζουμε σε σκεύος και τα χωρίζουμε σε κομμάτια.

Η ΣΑΛΤΣΑ

  1. Στο ίδιο σκεύος βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο, τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια και τα ντοματίνια.
  2. Σοτάρουμε για 2’ και σβήνουμε με την βότκα.
  3. Προσθέτουμε τα φιλέτα, το τυρί κρέμα και τα ζυμαρικά όπως στάζουν με το νερό τους.
  4. Με γρήγορες κινήσεις ανακατεύουμε να πάει παντού η σάλτσα.
  5. Σερβίρουμε αμέσως με λίγο άνηθο και ξύσμα λάιμ.
Απόρρητο