Μακαρόνια με σολομό

Μακαρόνια με σολομό, πλούσια σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη. Πεντανόστιμη πανεύκολη και χορταστική.

 

Εύκολη
0:20

2 μερίδες

10 λεπτά

10 λεπτά

μακαρονια με σολομο

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Εξοπλισμός

Τηγάνι

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Εκτέλεση

  1. Bράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό για 1’ λιγότερο από ότι αναγράφει η συσκευασία.
  2. Αλείφουμε τα φιλέτα σολομού με 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
  3. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
  4. Σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα φιλέτα.
  5. Ψήνουμε σε μέτρια προς δυνατή ένταση για 2 ½ λεπτά, γυρίζουμε από την άλλη πλευρά και ψήνουμε για 2’.
  6. Τα βγάζουμε σε σκεύος και τα χωρίζουμε σε κομμάτια.
  7. Στο ίδιο σκεύος βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο, τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια και τα ντοματίνια.
  8. Σοτάρουμε για 2’ και σβήνουμε με την βότκα.
  9. Προσθέτουμε τα φιλέτα, το τυρί κρέμα και τα ζυμαρικά όπως στάζουν με το νερό τους.
  10. Με γρήγορες κινήσεις ανακατεύουμε να πάει παντού η σάλτσα.
  11. Σερβίρουμε αμέσως με λίγο άνηθο και ξύσμα λάιμ.
Απόρρητο