Σάλτσα για ψητό κρέας Café de Paris

Η διάσημη σάλτσα Café de Paris, που παραμένει επτασφράγιστο μυστικό εδώ και δεκαετίες. Είναι ιδανική σάλτσα για ψητό κρέας και έχει απίστευτη γεύση και κρεμώδη υφή. Πρέπει να σερβιριστεί ζεστή.

Εύκολη
0:15

4

5 λεπτά

10 λεπτά

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

Εξοπλισμός

Τηγάνι

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

Εκτέλεση

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ CAFÉ DE PARIS

  1. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να ροδίσει ελαφρά για 4′.
  2. Προσθέτουμε το σκόρδο και τον πελτέ και τρίβουμε με κουτάλι.
  3. Προσθέτουμε το θυμάρι, το εστραγκόν, το σχοινόπρασο, τον μαϊντανό, τον ζωμό κότας και την κρέμα.
  4. Σιγοβράζουμε μέχρι να πυκνώσει η κρέμα.
  5. Προσθέτουμε την γούστερ σως.
  6. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και λίγο χυμό λεμονιού.
  7. Σουρώνουμε την σάλτσα σε λεπτό σουρωτήρι.
  8. Ενισχύουμε την σάλτσα cafe de Paris με τα υγρά από το ψητό κρέας που θα την σερβίρουμε.
  9. Την διατηρούμε ζέστη μέχρι το σερβίρισμα.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

  1. Σερβίρουμε το ψητό κρέας περιχύνοντας με την πυκνή νόστιμη σάλτσα για ψητό κρέας.
  2. Πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό και σχοινόπρασο.
  3. Σερβίρουμε με λεπτοκομμένες τηγανητές πατάτες.
Απόρρητο