Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, για 2 λεπτά λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία.
- Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φέτες.
- Σπάμε τις σκελίδες σκόρδου.
- Σε στεγνό τηγάνι καβουρδίζουμε τα κουκουνάρια για λίγα λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Τα αποσύρουμε και τα κρατάμε στην άκρη.
- Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε το μισό από το Lurpak Soft. Μόλις λιώσει, ρίχνουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 3–4 λεπτά, μέχρι να στεγνώσουν.
- Προσθέτουμε το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι κατά βούληση, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγο ακόμη.
- Ρίχνουμε το σπανάκι και σοτάρουμε για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι να μαραθεί ελαφρώς.
- Με μια τσιμπίδα, μεταφέρουμε τα ζυμαρικά κατευθείαν από την κατσαρόλα στο τηγάνι, όπως στάζουν.
- Προσθέτουμε το υπόλοιπο Lurpak και 1/4 φλιτζανιού από το νερό που έβρασαν τα μακαρόνια.
- Πασπαλίζουμε με λίγη παρμεζάνα και ανακατεύουμε κυκλικά στο κέντρο του τηγανιού για περίπου 2 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα και να ολοκληρωθεί το μαγείρεμα των ζυμαρικών.
- Σερβίρουμε αμέσως σε ζεστά πιάτα, γαρνίρουμε με τα καβουρδισμένα κουκουνάρια και πασπαλίζουμε με επιπλέον παρμεζάνα.
- Απολαμβάνουμε όσο είναι ζεστά!