
Ο κιμάς στην μαγειρική Ο κιμάς είναι βασικό συστατικό για πολλές αγαπημένες παρασκευές. Τα φαγητά και οι συνταγές με κιμά τα αγαπάμε όλοι γιατί είναι μοσχομυρωδάτα και γεμίζουν γεύση το γεύμα...
Ο κιμάς στην μαγειρική Ο κιμάς είναι βασικό συστατικό για πολλές αγαπημένες παρασκευές. Τα φαγητά και οι συνταγές με κιμά τα αγαπάμε όλοι γιατί είναι μοσχομυρωδάτα και γεμίζουν γεύση το γεύμα...
Για την πασχαλινή κιμαδόπιτα με σφολιάτα, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τον κιμά πολύ καλά, να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε το...
ΜαγείρεψεΓια το ρολό κιμάΞεκινάμε την προετοιμασία για το ρολό κιμά με αυγά, τοποθετώντας όλα τα υλικά για το ρολό σε...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε τα κεφτεδάκια με κους κους, αρχικά συγκεντρώνουμε τα υλικά μας. Στη συνέχεια, για τα κεφτεδάκια με κους κους,Ανακατεύουμε...
ΜαγείρεψεΓια τα διαφορετικά γιουβαρλάκια με τέλεια σάλτσα αυγολέμονο,Βάζουμε όλα τα υλικά για το μίγμα του κιμά σε μπολ και...
ΜαγείρεψεΓια το γεμιστό ρολό Προθερμαίνουμε το φούρνο. Θα ψήσουμε το ρολό κιμά γεμιστό με αυγά, τυρί και ζαμπόν στους 160°C.Σε μπολ βάζουμε...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε το μπριάμ λαχανικών με κιμά, αρχικά συγκεντρώνουμε τα υλικά που θα χρειαστούμε για τη συνταγή μας. Στη συνέχεια...
ΜαγείρεψεΓια την κιμαδόπιτα χωρίς φύλλο, που είναι στην ουσία ένας νόστιμος κιμάς με πουρέ στο φούρνο, καθαρίζουμε πρώτα τα λαχανικά και...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε να φτιάξουμε το πολίτικο λαχματζούν, βάζοντας πρώτα το αλεύρι και τη μαγιά σε μπολ. Ανακατεύουμε.Προσθέτουμε νερό περίπου 1,5 φλ....
ΜαγείρεψεΓια τα νησιώτικα κεφτεδάκια με ούζο, βάζουμε σε μια λεκάνη τον κιμά και τον περιχύνουμε με το ξίδι και το ούζο....
ΜαγείρεψεΞεκινάμε την κρεατόπιτα με κιμά καθαρίζοντας πρώτα τα κρεμμύδια. Τα χαράζουμε στα 4, τα βάζουμε σε κατσαρόλα και τα σκεπάζουμε με...
ΜαγείρεψεΓια τα τραγανά πιτάκια με κιμά, ροδίζουμε στο ελαιόλαδο τον κιμά για 5΄-6΄, να αλλάξει χρώμα.Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το καρότο...
ΜαγείρεψεΓια την τραγανή πρασόπιτα με κιμά, θα ξεκινήσουμε πρώτα τη γέμιση. Συγκεντρώνουμε αρχικά τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε στη συνταγή. Στη...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε το ρολό κιμά γεμιστό με φέτα και πιπεριές ΦλωρίνηςΤρίβουμε πρώτα στο μπλέντερ το φρυγανισμένο ψωμί, τα κράκερ και τον...
ΜαγείρεψεΝτολμαδάκια με κιμά σαν της γιαγιάς! Ντολμαδάκια με κιμά σαν της γιαγιάς φτιάχνουμε σε όλη την Ελλάδα. Συνήθως γίνονται με φύλλα λαχανικών...
ΜαγείρεψεΓια τις πιπεριές γεμιστές με κιμά και ρύζι Ξεκινάμε, πλένοντας πρώτα όλα τα λαχανικά. Κόβουμε μία φέτα απ’ το πάνω μέρος...
ΜαγείρεψεΓια το εύκολο καλτσόνε με κιμά, ανοίγουμε με τον πλάστη τη ζύμη σε δίσκο 35 εκ.Σε αλευρωμένη λαμαρίνα ή ταψάκι απλώνουμε...
ΜαγείρεψεΟ Μουσακάς, είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα φαγητά της ελληνικής κουζίνας, με πολλές ή λίγες θερμίδες, μια συνταγή...
ΜαγείρεψεΡοδίζουμε τον κιμά στο ελαιόλαδο και όταν αλλάξει χρώμα προσθέτουμε το κρεμμύδι. Αφήνουμε να μαλακώσει καλά και προσθέτουμε τα μπαχαρικά, τα...
ΜαγείρεψεΜουσακάς σε στρώσεις Ένας διαφορετικός μουσακάς σε στρώσεις χωρίς μπεσαμέλ που θα σας ξετρελάνει! Ο μουσακάς σε στρώσεις από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου...
ΜαγείρεψεΓια τα κανελόνια με κιμά κοτόπουλου, ξεκινάμε με τη σάλτσα κιμά. Σοτάρουμε τον κιμά στο λάδι να ροδίσει. Προσθέτουμε τα λαχανικά...
Μαγείρεψε