
Ψωμιά σπιτικά που θα μοσχοβολήσουν το σπίτι σας. Το ψωμί δεν λείπει από κανένα τραπέζι. Είναι η αγαπημένη μας βούτα στη σαλάτα και στη σάλτσα του φαγητού μας. Είναι η βάση για να αλείψουμε την...
"
Ψωμιά σπιτικά που θα μοσχοβολήσουν το σπίτι σας. Το ψωμί δεν λείπει από κανένα τραπέζι. Είναι η αγαπημένη μας βούτα στη σαλάτα και στη σάλτσα του φαγητού μας. Είναι η βάση για να αλείψουμε την...
Το Χριστόψωμο αποτελεί ένα από τα πιο παλιά έθιμα των Χριστουγέννων στη χώρα μας. Είναι το χριστουγεννιάτικο ψωμί που προορίζεται για...
ΜαγείρεψεΓια το τυρόψωμο με καρύδια, ενεργοποιούμε πρώτα τη μαγιά. Για να ενεργοποιήσουμε τη μαγιά για το ψωμί με καρύδια,Τη διαλύουμε...
ΜαγείρεψεΕύκολα ψωμάκια της Αργυρώς Μια συνταγή της Αργυρώς για να φτιάξετε τα πιο εύκολα σπιτικά ψωμάκια που θα λατρέψετε. Είναι μικρά, ατομικά...
ΜαγείρεψεΓια το εύκολο τυρόψωμο!Λιώνουμε τη μία κουταλιά σούπας βούτυρο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2΄-3΄, να γίνει...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε τα τυροψωμακια, Ξεκινάμε συγκεντρώνοντας τα υλικά που θα χρειαστούμε για τη συνταγή μας. Στη συνέχεια για τυροψωμακια,Σε ένα...
ΜαγείρεψεΓια το ψωμί με μπύρα, αυτό το μεθυσμένο, γρήγορο και εύκολο ψωμί, συγκεντρώνουμε όλα μας τα υλικά. Στη συνέχεια για το...
ΜαγείρεψεΡοκφοροψωμάκια, ή αλλιώς μπρουσκέτες με μπλε τυρί. Για να φτιάξουμε τα ροκφοροψωμάκια, πρέπει το τυρί και το βούτυρο να είναι μαλακά σε...
ΜαγείρεψεΦραντζόλα γεµιστή Φτιάξτε το οπωσδήποτε για να ξετρελάνετε την οικογένεια και τους φίλους σας. Για το μείγμαΤρίβουμε με τα δάχτυλα τη μαγιά...
ΜαγείρεψεΓια το παραδοσιακό Λαμπρόψωμο ή Πασχαλινό ψωμί όπως λέγεται, έχουμε όλα τα υλικά ζυγισμένα και στις θερμοκρασίες που απαιτούνται. Στον κάδο...
ΜαγείρεψεΤα λαζαράκια είναι ένα έθιμο που κρατάει αιώνες. Μια εύκολη συνταγή για λαζαράκια παραδοσιακά. Αν δεν έχετε χρόνο, γίνονται και με έτοιμη ζύμη για...
ΜαγείρεψεΓια το καλαμποκόψωμο, αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ºC. Για να ψήσουμε το καλαμποκόψωμο, βουτυρώνουμε ή λαδώνουμε τετράγωνο ταψάκι 25 εκ. και...
ΜαγείρεψεΓια το μαλακό ψωμί του τοστ (ψωμί φόρμας) βάζουμε στον κάδο του αρτοπαρασκευαστή το νερό, το γάλα, το μαλακό βούτυρο, τη...
ΜαγείρεψεΖυμωτό ψωμί με μαγιά και τυρί από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Μια καταπληκτική συνταγή από την Πάρο για φουσκωτή με τυρί που...
ΜαγείρεψεΓια το αφράτο ψωμί πολυτελείας ή λευκό ψωμί μαργαρίτα όπως το ξέρουμε, τα υλικά είναι απλά και η διαδικασία πανεύκολη.Το ψωμί πολυτελείας...
ΜαγείρεψεΓια το πατατόψωμο χρειαζόμαστε βρασμένη ή ψητή πατάτα πολτοποιημένη σε πουρέ. Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις πλένουμε και τις κόβουμε σε μικρά καρέ για...
ΜαγείρεψεΓια τα πιο αφράτα ψωμάκια για σάντουιτς φτιάχνουμε ένα ψεύτικο προζύμι.Βάζουμε σε ένα μπολ 2 κσ από το συνολικό αλεύρι, όλη...
ΜαγείρεψεΓια το χρωματιστό σκορδόψωμο με τυρί, διαλύουμε πρώτα το αλάτι στο νερό. Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι, το τυρί, τη μαγιά,...
ΜαγείρεψεΞεκινώνας το τυρόψωμο Θράκης Αρχικά ενεργοποιούμε τη μαγιά που θα χρησιμοποιήσουμε για το τυρόψωμο Θράκης. Τη διαλύουμε σε μπολ, πασπαλίζουμε με λίγη...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε το ζυμωτό ψωμί με παραδοσιακό κίτρινο αλεύρι για ζυμωτά, πρώτα ενεργοποιούμε την ξηρή μαγιά.Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε...
ΜαγείρεψεΓια τα εύκολα ψωμάκια με μαγιά στο τηγάνι, πρώτα κοσκινίζουμε το αλεύρι και το αλάτι σε ένα μεσαίο μπολ.Εάν χρησιμοποιήσετε φρέσκια...
ΜαγείρεψεΑυτό το εύκολο ψωμί στη γάστρα σε 10 λεπτά, είναι από τα αγαπημένα μου.Θα ζυμώσουμε σε ένα βαθύ ταψί ή σε λεκάνη...
ΜαγείρεψεAυθεντική φοκάτσια - focaccia, εύκολη & πεντανόστιμη! Για να φτιάξουμε την αυθεντική φοκάτσια,βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ και προσθέτουμε την ξερή...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξεις τη συνταγή για την αυθεντική τσιαπάτα ιταλικό ψωμί, πρέπει να ξεκινήσεις από το εύκολο προζύμι μαγιάς το προηγούμενο...
ΜαγείρεψεΓια την εύκολη συνταγή bao buns (μπάο μπαν), βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το μπέικιν, το αλάτι, τη ζάχαρη κι...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε το υγιεινό, αφράτο και φουσκωτό σπιτικό ψωμί του τοστ χωρίς συντηρητικά, πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσουμε τη μαγιά. Σε...
ΜαγείρεψεΓια να είναι τα σπιτικά πρέτσελ (pretzel) μαλακά και αφράτα,Πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσουμε τη μαγιά για τη ζύμη. Σε ένα...
ΜαγείρεψεΓια αυτό το νηστίσιμο, τραγανό και αφράτο χωριάτικο ελιόψωμο,βάζουμε πρώτα στον κάδο του μίξερ το αλεύρι και το αλάτι και τα...
ΜαγείρεψεΓια το γεμιστό ψωμί με πέστο, φέτα και πιπεριά Φλωρίνης, βάζουμε πρώτα σε ένα μπολ το νερό, τη μαγιά, το γλυκάνισο...
ΜαγείρεψεΠολύσπορο ψωμί ολικής αλέσεως Για το εύκολο ψωμί ολικής αλέσεως πολύσπορο χωρίς μαγιά και χωρίς φούσκωμα, βάζουμε το γάλα με το λεμόνι...
ΜαγείρεψεΓια το τυρόψωμο με λουκάνικο και φέτα, αφαιρούμε πρώτα το περίβλημα από το λουκάνικο και το ψιλοκόβουμε.Το σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά...
ΜαγείρεψεΓια το μπριός με αλμυρή γέμιση, με τυρί και ζαμπόν, ενεργοποιούμε πρώτα τη μαγιά.Τη διαλύουμε σε μπολ, πασπαλίζουμε με...
Μαγείρεψε