Χοιρινές μπριζόλες με ψητά λαχανικά, ταλαγάνι και κους κους της Αργυρώς
Βάζουμε σε μπολ το βαλσαμικό ξύδι, το ελαιόλαδο, τα φρέσκα μυρωδικά και αλατοπίπερο. Τα ανακατεύουμε. Κρατάμε 2 κ.σ. μαρινάδα για...
ΜαγείρεψεΚόβουμε όλα τα λαχανικά σε φέτες. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τα μπριζολάκια και από τις δυο πλευρές. Τα βγάζουμε σε...
ΜαγείρεψεΓια το λεμονάτο χοιρινό στο φούρνο με πατάτες, διαλέγουμε χοιρινές μπριζόλες λαιμού χωρίς κόκαλο, κομμένες σε πάχος περίπου 2,5 - 3...
ΜαγείρεψεΓια τις κρασάτες μπριζόλες με λαχανικά στο φούρνο, πριν κάνουμε οτιδήποτε άλλο για τις κρασάτες μπριζόλες στο φούρνο, ταμπονάρουμε – σκουπίζουμε τις...
ΜαγείρεψεΓια τις κοκκινιστές μπριζόλες στην κατσαρόλα, ζεσταίνουμε σε πλασοτέ κατσαρόλα το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας γύρω γύρω. Προσθέτουμε το κρεµµύδι...
ΜαγείρεψεΣε ένα βαθύ, κατά προτίµηση αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουµε το ελαιόλαδο και ροδίζουµε τα χοιρινά µπριζολάκια 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά. Τα...
Μαγείρεψε