Το γιουβέτσι της Αργυρώς
Ένα κλασικό κυριακάτικο, παραδοσιακό φαγητό που όλοι αγαπάμε. Μαλακό μοσχαράκι στο φούρνο, με σπυρωτό ζουμερό κριθαράκι και ντομάτα.
ΜαγείρεψεΈνα κλασικό κυριακάτικο, παραδοσιακό φαγητό που όλοι αγαπάμε. Μαλακό μοσχαράκι στο φούρνο, με σπυρωτό ζουμερό κριθαράκι και ντομάτα.
ΜαγείρεψεΤο πιο ωραίο κοτόπουλο γιουβέτσι Πεντανόστιμο κοτόπουλο γιουβέτσι από την Αργυρώ. Μία συνταγή εύκολη που θυμίζει της γιαγιάς για το κυριακάτικο τραπέζι...
ΜαγείρεψεΓια το κριθαρότο με γαρίδες, καθαρίζουμε τις γαρίδες και κρατάμε τα κεφάλια ενωμένα με το σώμα. Εκεί, κρύβεται όλο το μυστικό...
ΜαγείρεψεΜανέστρα κολοπίμπιρι από την Κέρκυρα, ή μανέστρα μπούρου μπούρου, φαγητό της κάθε μέρας στα περισσότερα κερκυραϊκά τραπέζια. Η μανέστρα Κολοπίμπιρι από την Κέρκυρα...
ΜαγείρεψεΓιουβέτσι με γαρίδες και bisque Για το γιουβέτσι με γαρίδες, καθαρίζουμε τις γαρίδες και κρατάμε τα κεφάλια. Αφαιρούμε το έντερο της γαρίδας...
ΜαγείρεψεΑν είστε τυχεροί και βρεθείτε σε παραδοσιακό παριανό πανηγύρι ή σε κάλεσμα παραδοσιακό στην Αντίπαρο, θα γευτείτε τη νοστιμιά της απλότητας...
ΜαγείρεψεΓια το παραδοσιακό αρνί γιουβέτσι στο φούρνο επιλέγουμε αρνάκι σπάλα, κατά προτίμηση κομμένο σε μερίδες.Στεγνώνουμε πολύ καλά το αρνί σε...
ΜαγείρεψεΓια την κοτόσουπα με κριθαράκι και λαχανικά, σε μια κατσαρόλα βάζουμε 1,5 λίτρο νερό. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και το βράζουμε για...
ΜαγείρεψεΓια τη σούπα λαχανικών με κριθαράκι, ζεσταίνουμε πρώτα σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα λαχανικά (το κρεμμύδι, το καρότο, τις πιπεριές,...
ΜαγείρεψεΓια το κριθαράκι με λαχανικά και ταχίνι ζεσταίνουμε πρώτα σε μια φαρδιά πλασοτέ κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2'-3',...
ΜαγείρεψεΓια το γιουβέτσι με κιμά στο φούρνο, ζεσταίνουμε το βούτυρο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τον κιμά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το...
ΜαγείρεψεΨιλοκόβουμε τα λαχανικά σε μικρά καρέ, κρεμμύδι, καρότο πράσο και σέλερι.Ζεσταίνουμε το μισό λάδι σε φαρδύ τηγάνι και προσθέτουμε τα λαχανικά.Σοτάρουμε...
ΜαγείρεψεΓια το κριθαράκι με λαχανικά και όστρακα καθαρίζουμε πρώτα τα μύδια. Αφαιρούμε το κέλυφος από τις γαρίδες καθώς και το έντερο.Ζεσταίνουμε το...
ΜαγείρεψεΠαραδοσιακή συνταγή από την Πάρο και μια από τις πιο νόστιμες σπιτικές συνταγές για να μαγειρέψετε το χταπόδι. Παραδοσιακά στην Πάρο...
ΜαγείρεψεΓια την αλάδωτη ταχινόσουπα της Μεγάλης Παρασκευής, βράζουμε πρώτα το νερό. Ρίχνουμε μέσα το κριθαράκι να βράσει για περίπου 10 λεπτά.Στη συνέχεια βάζουμε...
ΜαγείρεψεAυθεντική σούπα μινεστρόνε λαχανικών με κριθαράκι και μαυρομάτικα. Ένας μοναδικός συνδυασμός ελληνικής και ιταλικής κουζίνας.
ΜαγείρεψεΑυτό το πανεύκολο κοκκινιστό κριθαράκι με μανιτάρια και κολοκυθάκια είναι ένα πολύ νόστιμο γιουβέτσι με λαχανικά.Κόβουμε πρώτα όλα τα λαχανικά.Σε αλατισμένο...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε τα καβούρια γιουβέτσι, τα ζεματάμε πρώτα σε λίγο βραστό νερό για 1-2΄, μέχρι να αλλάξουν χρώμα. Κρατάμε το νερό...
ΜαγείρεψεΓια τις καραβίδες με κριθαράκι,Ζεσταίνουμε πρώτα σε πλασωτέ κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά και το σκόρδο για...
Μαγείρεψε