Σαρμαδάκια
Για τα σαρμαδάκια θα ετοιμάσουμε πρώτα το ρύζι για τη γέμιση Αν κάνετε σαρμαδάκια με κιμά και με αμπελόφυλλα θα μειώσετε το...
ΜαγείρεψεΓια τα σαρμαδάκια θα ετοιμάσουμε πρώτα το ρύζι για τη γέμιση Αν κάνετε σαρμαδάκια με κιμά και με αμπελόφυλλα θα μειώσετε το...
ΜαγείρεψεΓια την χοιρινή τηγανιά με σως γιαουρτιού, μαριναρισμένη, με τραγανή κρούστα ξεκινάμε συγκεντρώνοντας τα υλικά μας. Στη συνέχεια για την χοιρινή τηγανιά...
ΜαγείρεψεΤο κοκκινιστό μοσχάρι με φασολάκια είναι ένα φαγητό στολίδι της ελληνικής κουζίνας. Για να πετύχουμε αυτήν την συνταγή φασολάκια κοκκινιστά με μοσχάρι,...
ΜαγείρεψεΓια τα μανιτάρια γεμιστά με τυρί στο φούρνο, καθαρίζουμε πρώτα τα μανιτάρια. Ψιλοκόβουμε το πόδι μανιταριών για τα μανιτάρια γεμιστά.Ζεσταίνουμε το...
ΜαγείρεψεΓια τα Vegan κεφτεδάκια με μανιτάρια αλά κρεμΨήνουμε τα vegan κεφτεδάκια σε καλά προθερμασμένο φούρνο και τα διατηρούμε ζεστά μέχρι...
ΜαγείρεψεΚολοκυθοκεφτεδες Παραδοσιακοι κολοκυθοκεφτεδες από την Αργυρω, τέλειος καλοκαιρινός μεζές, για κάθε περίσταση! Αφράτοι και παραδοσιακοί κεφτέδες εύκολοι και τέλειοι,Πρώτα πλένουμε τα...
ΜαγείρεψεΓια τα μαροκινά κεφτεδάκια,βάζουμε όλα τα υλικά, σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε καλά. Πλάθουμε πολύ μικρά κεφτεδάκια στρογγυλά και...
ΜαγείρεψεΒάζουμε το κους κους σε ένα μπολ, το καλύπτουμε με βραστό νερό ή ζωμό, το σκεπάζουμε με μεμβράνη κουζίνας και αφήνουμε...
ΜαγείρεψεΗ ισπανική ομελέτα, γίνεται με άφθονες πατάτες, εμείς όμως θα βάλουμε και λίγες μελιτζάνες. Συγκεντρώνουμε αρχικά όλα τα υλικά που θα χρειαστούμε...
ΜαγείρεψεΓια την λουκανικόπιτα ατομική με σφολιάτα ζύμη για λουκανικοπιτάκια και χωριάτικο λουκάνικο, προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο στους 200 °C στον αέρα. Θα...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε το κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο, ροδίζουμε πρώτα το κοτόπουλο.Σε μία φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο, ρίχνουμε και ροδίζουμε...
ΜαγείρεψεΓια τα μακαρόνια με τόνο και κόκκινη σάλτσα, βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 1 λεπτό λιγότερο, από όσο αναγράφεται...
ΜαγείρεψεΗ παλαμίδα έχει γεύση πλούσια και είναι από τα πιο νόστιμα ψάρια. Για να κάνουμε την παλαμίδα πλακί στο φούρνοΠρώτα...
ΜαγείρεψεΜακαρονάδα με θαλασσινά μαγική Για τη μακαρονάδα με θαλασσινά, πρώτα καθαρίζουμε τα μύδια, τραβώντας το μουστάκι τους προς αντίθετη φορά και τρίβουμε...
ΜαγείρεψεΟι κολοκυθοανθοί με ρύζι γίνονται στην κατσαρόλα ή στον φούρνο. Για να μείνει το ρύζι σπυρωτό, ξεπλύνετε το πολύ καλά σε σουρωτήρι...
ΜαγείρεψεΓια τα σπαράγγια σωτέ ή σπαράγγια στο τηγάνι, τα σπαράγγια πρέπει να είναι καθαρισμένα από ίνες και άκρες. Αν τα σπαράγγια...
ΜαγείρεψεΓια τα κοκκινιστά φασολάκια με χοιρινό, πρώτα συγκεντρώνουμε τα υλικά μας. Στη συνέχεια για τα φασολάκια με χοιρινό,Στεγνώνουμε καλά...
ΜαγείρεψεΓια τους χταποδοκεφτέδες, βάζουμε πρώτα το χταπόδι σε μία κατσαρόλα. Το καλύπτουμε με νερό και το αφήνουμε να σιγοβράζει μέχρι να...
ΜαγείρεψεΟι νηστίσιμοι λαχανοντολμάδες με ρύζι και υπέροχη κρέμα με λεμόνι είναι τόσο νόστιμοι που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα την κλασική...
ΜαγείρεψεΠολλοί αναρωτιέστε τι είναι τα χτένια! Τα χτένια ή Scallops στα αγγλικά, είναι ένα πολύτιμο θαλασσινό όστρακο, πλούσιο σε πρωτεΐνη, με λίγες...
ΜαγείρεψεΓια το ρύζι με κιμά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και ροδίζουμε σε δυνατή φωτιά τον κιμά μέχρι να αλλάξει χρώμα....
ΜαγείρεψεΓια τα σπιτικά λουκάνικα, χτυπάμε πρώτα σε ένα γουδί το σκόρδο με το αλάτι να γίνει πάστα. Προσθέτουμε το ξίδι και...
ΜαγείρεψεΓια το αρνί ρολό με αμπελόφυλλα στο φούρνοπρώτα ανοίγουμε με μαχαίρι σαν βιβλίο το μπούτι και το χτυπάμε με τον...
ΜαγείρεψεΓεμιστα με κιμα, θεϊκή συνταγή για γεμιστα με κιμα, που θυμίζει τα γεμιστα με κιμα της γιαγιας. Ξεκινάμε οπως με κάθε...
ΜαγείρεψεΓια το ριζότο με θαλασσινά Καθαρίζουμε τα καλαμάρια, τη σουπιά και το χταπόδι και τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Καθαρίζουμε τις γαρίδες...
ΜαγείρεψεΓια τα κεφτεδάκια ψαριού,ζεσταίνουμε πρώτα το λάδι και σοτάρουμε τα λαχανικά να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τον πελτέ και τον ψήνουμε για...
ΜαγείρεψεΓια τα κεφτεδάκια Ξεκινάμε τα κεφτεδάκια με ντομάτα και γιαούρτι,βάζοντας στο μπλέντερ το καρότο, το κρεμμύδι και το σέλερι. Τα αλέθουμε. ...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε τα κεφτεδάκια θαλασσινών,αλέθουμε πρώτα τις γαρίδες, το καβούρι και τα κράκερ στο μπλέντερ. Τα βάζουμε σε μπολ. ...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε τα κεφτεδάκια λαχανικών,τρίβοντας τα κολοκύθια και τη μελιτζάνα. Τα βάζουμε σε σουρωτήρι και τα αλατίζουμε. Αφήνουμε...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε τις ψητές ντομάτες στο φούρνο Πλένουμε πρώτα καλά τις ντομάτες και τις στεγνώνουμε με μια πετσέτα.Τις κόβουμε στη...
Μαγείρεψε