Πλιγούρι σαλάτα
Ξεκινάμε να φτιάξουμε το πλιγούρι σαλάτα, βάζοντάς το σε ένα μπολ και καλύπτοντάς το με βραστό νερό (ίσα να το σκεπάσει).
Βάζουμε καπάκι και το αφήνουμε στην άκρη να φουσκώσει για 15 λεπτά, για να μαλακώσει και είναι τέλεια η πλιγούρι σαλάτα.
Το αφρατεύουμε ανακατεύοντάς το με πιρούνι.
Βάζουμε σε ένα άλλο μπολ το μαϊντανό, το δυόσμο, τον κόλιανδρο, το κράνμπερι, το ρόδι, το φιστίκι, το χυμό, το λάδι, και το πλιγούρι.
Αλατίζουμε και ανακατεύουμε καλά. Ελέγχουμε την οξύτητα και το αλάτι.
Μπορούμε αν θέλουμε να προσθέσουμε και χυμό λεμόνι.