Ο μοσχαρίσιος κιμάς αποτελεί την πιο συχνή επιλογή ανάμεσα στα διαφορετικά είδη κιμάδων. Οι παρασκευές που χρησιμοποιείται ο μοσχαρίσιος κιμάς είναι τόσες πολλές που καλύπτουν όλα τα γούστα....
Ωστόσο ο μοσχαρίσιος κιμάς μπορεί συχνά να είναι πλούσιο σε θερμίδες και κορεσμένα λιπαρά. Η τακτική κατανάλωση κόκκινου κρέατος μπορεί να συνεπάγεται κινδύνους για την υγεία. Το κλειδί για να το συμπεριλάβετε στη διατροφή σας είναι το μέτρο και η διαχείριση του μεγέθους της μερίδας μας σε κάθε γεύμα.