Σπανακόρυζο κοκκινιστό
Το κοκκινιστό σπανακόρυζο, είναι μία θρεπτική συνταγη, οικονομική και πανεύκολη που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές.Για το κοκκινιστό σπανακόρυζο, μπορείς να...
ΜαγείρεψεΤο κοκκινιστό σπανακόρυζο, είναι μία θρεπτική συνταγη, οικονομική και πανεύκολη που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές.Για το κοκκινιστό σπανακόρυζο, μπορείς να...
ΜαγείρεψεΓιουβαρλάκια αυγολέμονο Εύκολη συνταγή της Αργυρώς που θα τη φτιάχνετε ξανά και ξανά. Αγαπημένο χειμωνιάτικο φαγητό που φτιάχνεται με πολλούς τρόπους. Σούπα...
ΜαγείρεψεΠρασόσουπα βελουτέ Από τις πιο νόστιμες σούπες της Αργυρώς. Τόσο γευστική και αρωματική που θα την τρώτε κάθε βράδυ. Πέρα από νηστίσιμη,...
ΜαγείρεψεΓια το χοιρινό με πράσα και σέλινο,στεγνώνουμε το κρέας σε απορροφητικό χαρτί. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα πράσα και τα...
ΜαγείρεψεΚοτόσουπα με λαχανικά και ντομάτα. Θρεπτική, με μπόλικα λαχανικά, η κοτόσουπα με ντομάτα είναι ότι πρέπει για να μας ζεστάνει τις κρύες...
ΜαγείρεψεΗ σούπα με κεφτεδάκια, είναι μία εύκολη συνταγή, νόστιμη και μπορούν να τη φτιάξουν όλοι. Για τα κεφτεδάκιαΒάζουμε όλα τα υλικά...
ΜαγείρεψεΜοσχάρι σούπα με λαχανικά Αυτή η χειμωνιάτικη συνταγή της Αργυρώς θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους.
ΜαγείρεψεΈνα κλασικό κυριακάτικο, παραδοσιακό φαγητό που όλοι αγαπάμε. Μαλακό μοσχαράκι στο φούρνο, με σπυρωτό ζουμερό κριθαράκι και ντομάτα.
ΜαγείρεψεΜια gourmet συνταγή για το χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Εύκολη με βελούδινη υφή, με γεύση συγκλονιστική και αρώματα που τρελαίνουν. Όταν...
ΜαγείρεψεΓια την πεντανόστιμη πρασοτηγανιά με μήλο,Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για να ξεκινήσουμε...
ΜαγείρεψεΤο πιο ωραίο κοτόπουλο γιουβέτσι Πεντανόστιμο κοτόπουλο γιουβέτσι από την Αργυρώ. Μία συνταγή εύκολη που θυμίζει της γιαγιάς για το κυριακάτικο τραπέζι...
ΜαγείρεψεΓια τα λεμονάτα καλαμαράκια με σπανάκι στην κατσαρόλα,Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο και αφήνουμε τα πράσα και τα φρέσκα κρεμμύδια...
ΜαγείρεψεΓια την εύκολη πρασόπιτα με τυρί και με σφολιάτα, θα χρησιμοποιήσουμε ένα ταψί 30Χ22 εκ ή στρογγυλό 28 εκ. Για τη γέμιση...
ΜαγείρεψεΚοτόπουλο στο τηγάνι από την Αργυρώ Μια άκρως εορταστική αλλά ταυτόχρονα απλή συνταγή της Αργυρώς για να καταπλήξετε τους πάντες. Φτιάξτε την...
ΜαγείρεψεΓια τα φανταστικά κοχυλια με γέμιση σπανακόπιτας, Γίνονται με απλά βήματα και υλικά που μοσχοβολούν Ελλάδα. Για τα γεμιστα κοχυλια με γεμιση...
ΜαγείρεψεΓια τους πρασοκεφτέδες, καθαρίζουμε τα πράσα και κρατάμε μόνο το τρυφερό μέρος.Κόβουμε σε λεπτές φέτες, τα τοποθετούμε σε τηγάνι...
ΜαγείρεψεΓια την πρασοσελινόριζα στο φούρνο με κρούστα, καθαρίζουμε τη σελινόριζα και την κόβουμε σε κυδωνάτα κομμάτια.Ζεματάμε τα πράσα για 2-3΄ σε...
ΜαγείρεψεΟ μπακαλιαρος στο φούρνο λεμονατος, γίνεται γρήγορα με μικρή προετοιμασία. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κατεψυγμενο φιλετο μπακαλιαρου στο φουρνο γιατί γίνεται το ίδιο...
ΜαγείρεψεΠατατόπιτα µε πράσο Για την εύκολη και γρήγορη πατατόπιτα με πράσο, γάλα και γραβιέρα, καθαρίζουμε πρώτα τις πατάτες και τις βράζουμε για...
ΜαγείρεψεΓια το πρασόρυζο, αφαιρούμε το πράσινο μέρος από τα πράσα.Κόβουμε το λευκό μέρος σε χοντρές φέτες. Ζεσταίνουμε ένα βαθύ μεγάλο...
ΜαγείρεψεΦακές άσπρες Για νόστιμες φακές άσπρες με λαχανικά, μουλιάζουμε το σιτάρι από το προηγούμενο βράδυ σε μπολ με μπόλικο νερό. Εναλλακτικά, μπορείτε...
ΜαγείρεψεΓια το εύκολο πράσινο σουφλέ με σπανάκι, θα χρησιμοποιήσουμε ταψί 23 Χ 30 εκ. ή κοντινό μέγεθος. Στη συνέχεια για το...
ΜαγείρεψεΕύκολη και γρήγορη συνταγή για το ωραιότερο ριζότο με μανιτάρια. Αν είσαι λάτρης των μανιταριών, θα γίνει το αγαπημένο σου πιάτο!
ΜαγείρεψεΓια τα πράσα ογκρατέν στο φούρνο, καθαρίζουμε πρώτα τα πράσα. Θα χρησιμοποιήσουμε μόνο το άσπρο μέρος για τα πράσα ογκρατέν. Το...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε την τάρτα με κολοκύθι ξεκινάμε με την ζύμη για την αλμυρή μας τάρτα. Για τη ζύμη γιαουρτιού Για την αλμυρή...
ΜαγείρεψεΓια τη συνταγή φιδές με λαχανικά και χούμους, καθαρίζουμε, πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας σε πολύ μικρά καρέ. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο για τη συνταγή φιδές...
ΜαγείρεψεΓια τους γίγαντες με σπανάκι στο φούρνο από την προηγουμένη μουσκεύουμε τους γίγαντες σε μπόλικο νερό με 1 κ.γλ. σόδα μαγειρικής. Την...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε το χταπόδι στη λαδόκολλα βγάζουμε το χταπόδι από τη συσκευασία και το βάζουμε σε τρυπητό σκεύος, πάνω από ένα...
ΜαγείρεψεΡύζι στο τηγάνι Πεντανόστιμο ρύζι με αυγό και λαχανικά στο τηγάνι που συνδυάζεται πολύ ωραία με το κρέας που περίσσεψε από το...
ΜαγείρεψεΓια τα πράσα λεμονάτα με σελινόριζα, μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε κάποιο λαχανικό.Καθαρίζουμε τα πράσα και αφαιρούμε το πράσινο μέρος. Πλένουμε...
ΜαγείρεψεΦακες σουπα κοκκινιστές Οι φακες σουπα, συνταγη απ΄την Αργυρω έχουν τη γεύση του φαγητού της μανούλας. Φακη όπως το λέμε μερικοί! Για τις...
ΜαγείρεψεΓια τη συνταγή μας πατατόπιτα ρολό φούρνουΖεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Σοτάρουμε όλα τα λαχανικά για 10 λεπτά μέχρι...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε την πατατόσουπαΣε βαθιά αντικολλητική κατσαρόλα ρίχνουμε το ψιλοκομμένο μπέικον χωρίς λιπαρή ουσία κι αφήνουμε σε δυνατή φωτιά...
Μαγείρεψε