Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΜΥΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
Εξοπλισμός
Ταψί
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΜΥΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 ºC.
- Κοσκινίζουμε το baking powder και το αλεύρι.
- Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ταψί.
- Χτυπάμε το μαλακό βούτυρο στο μίξερ για 5′-6′ να αφρατέψει καλά.
- Χαμηλώνουμε την ταχύτητα στο μίξερ, προσθέτουμε το λάδι και συνεχίζουμε το χτύπημα για λίγα λεπτά.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι και χτυπάμε συνεχώς μέχρι το μείγμα να γίνει σαν κρέμα.
- Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τα τυριά και ανακατεύουμε καλά.
- Βάζουμε το μισό αλεύρι και με κουτάλι ανακατεύουμε.
- Όταν αρχίσει να παίρνει μορφή ζύμης, τη βάζουμε στον πάγκο και ζυμώνουμε προσθέτοντας αλεύρι έως ότου έχουμε μια εύπλαστη μαλακή ζύμη.
- Ανοίγουμε τη ζύμη σε χοντρό φύλλο με χοντρό πλάστη σε πάχος 0,5 εκ.
- Κόβουμε τα μπισκότα σε μπακλαβαδωτά κομμάτια 2 εκ.
- Τα αραδιάζουμε στις λαμαρίνες.
- Ψήνουμε για 20′ περίπου μέχρι να ροδίσουν.