Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΒΕΡΙΚΟΚΑ
Εξοπλισμός
Γκριλιέρα
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΒΕΡΙΚΟΚΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε πρώτα τα βερίκοκα στη μέση και αφαιρούμε τα κουκούτσια.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι ή γκριλιέρα, βάζουμε τα βερίκοκα με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω.
- Ραντίζουμε ελάχιστο λάδι και ξίδι βαλσάμικο και ψήνουμε για 5΄ περίπου να μαλακώσουν ελαφρά αλλά να μη χάσουν το σχήμα τους.
- Αφήνουμε να κρυώσουν.
- Βάζουμε όλα τα φύλλα σαλάτας, ρόκα, σταμναγκάθι και iceberg σε ένα μπολ.
- Χτυπάμε το λαδόξιδο με λίγο αλάτι και περιχύνουμε τη σαλάτα.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Βάζουμε τη σαλάτα σε 4 πιάτα, προσθέτουμε τα φύλλα δυόσμου και βασιλικού.
- Ισομοιράζουμε στα πιάτα και τα ψημένα βερίκοκα, το προσούτο και το τυρί κρέμα.
- Ραντίζουμε με λίγη κρέμα βαλσάμικου.
- Θέλετε περισσότερες συνταγές για μοναδικές σαλάτες; Βρείτε τες όλες εδώ!
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΒΕΡΙΚΟΚΑ, ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΓΗ.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ