Υλικά
Εξοπλισμός
Φούρνος
Υλικά
Εκτέλεση
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε μικρό πήλινο σκεύος ή σε σκεύος που να σφραγίζει καλά, δηλαδή μαντεμένια γάστρα ή μαντεμένια κατσαρόλα με βαρύ καπάκι.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το κρασί, αλάτι, πιπέρι και τα μυρωδικά.
- Σκεπάζουμε με το καπάκι.
- Σφραγίζουμε με απλό το ζυμάρι, δηλαδή νερό και αλεύρι, το άνοιγμα.
- Ο φούρνος πρέπει να είναι καλά προθερμασμένος στους 180ºC βαθμούς.
- Ψήνουμε στις αντιστάσεις στην μεσαία σχάρα του φούρνου για 2 ώρες και 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσει καλά το αρνί.
- Σπάμε το ζυμάρι και το ανοίγουμε και το σερβίρουμε.