Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μικρό πήλινο σκεύος ή σε σκεύος που να σφραγίζει καλά, δηλαδή μαντεμένια γάστρα ή μαντεμένια κατσαρόλα με βαρύ καπάκι.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το κρασί, αλάτι, πιπέρι και τα μυρωδικά.
Σκεπάζουμε με το καπάκι.
Σφραγίζουμε με απλό το ζυμάρι, δηλαδή νερό και αλεύρι, το άνοιγμα.
Ο φούρνος πρέπει να είναι καλά προθερμασμένος στους 180ºC βαθμούς.
Ψήνουμε στις αντιστάσεις στην μεσαία σχάρα του φούρνου για 2 ώρες και 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσει καλά το αρνί.
Σπάμε το ζυμάρι και το ανοίγουμε και το σερβίρουμε.