Για το αυθεντικό Burger με καραμελωμένα κρεμμύδια της Αργυρώς
Βάζουμε τον κιμά σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το κρύο νερό, αλάτι και πιπέρι και τον ζυμώνουμε καλά.
Αφήνουμε το μείγμα για burger με καραμελωμένα κρεμμύδια σκεπασμένο στο ψυγείο.
Λιώνουμε το βούτυρο σε τηγάνι και προσθέτουμε τα κρεμμύδια.
Τα αφήνουμε να μαλακώσουν και να ξανθύνουν καλά για 10-15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το μπαλσάμικο.
Τέλος πασπαλίζουμε τα κρεμμύδια με το μαϊντανό.
Ισομοιράζουμε τον κιμά σε 4 μέρη.
Πλάθουμε 4 μπιφτέκια για burger, τα αλατοπιπερώνουμε εξωτερικά (όταν λιώνει το λίπος στο ψήσιμο το αλατοπίπερο φεύγει).
Ακουμπάμε τα μπιφτέκια στη σχάρα και ψήνουμε για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά, ανάλογα πώς τα θέλουμε ψημένα.
Όσο λιγότερο τα ψήσουμε τόσο πιο ζουμερά θα είναι.
Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και τα ψήνουμε για λίγο στη σχάρα.
Βάζουμε επάνω τα καραμελωμένα κρεμμύδια και τα μπιφτέκια και σκεπάζουμε με τα ψημένα ψωμάκια.