Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τα μπαρμπουνάκια και τα ξεπλένουμε πολύ καλά.
- Τα στραγγίζουμε και τα ταμπονάρουμε με απορροφητικό χαρτί για να φύγει η υγρασία. Τα αλατίζουμε στην κοιλιά και εξωτερικά.
- Ανακατεύουμε σε ένα πιάτο το αλεύρι με το σιμιγδάλι.
- Περνάμε τα ψάρια από το μείγμα να παναριστούν.
- Προθερμαίνουμε το air fryer για 2 λεπτά στους 180°C.
- Ψεκάζουμε με σπρέι λαδιού τον κάδο της συσκευής και τοποθετούμε μέσα τα μπαρμπουνάκια σε μία στρώση, αφήνοντας κενό μεταξύ τους.
- Ψεκάζουμε με σπρέι λαδιού την επιφάνεια και ψήνουμε τα ψάρια για 12 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
- Στα μισά του χρόνου ανακινούμε το καλάθι ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα και να ροδίσουν σωστά – για καλύτερο αποτέλεσμα
τα ψήνουμε σε δύο δόσεις. - Σερβίρουμε τα μπαρμπουνάκια με χωριάτικη σαλάτα και τέταρτα λεμονιού