Αυτό το αρωματικό λάδι δενδρολίβανου, είναι ιδανικό για μαρινάρισμα πουλερικών, χοιρινού, τόνου και ξιφία

Αυτό το αρωματικό λάδι δενδρολίβανου, είναι ιδανικό για μαρινάρισμα πουλερικών, χοιρινού, τόνου και ξιφία

  • προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 10 λεπτά
Βαθμολογήστε

Για το λάδι δεντρολίβανου με ροζ πιπέρι

  • 2 φλ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κομμάτι φλούδα λεμονιού
  • 1 κλων. δεντρολίβανο (φρέσκο)
  • 2 δαφνόφυλλα (φρέσκα)
  • 1 κ.σ. ροζ πιπέρι
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Για το λάδι δεντρολίβανου με ροζ πιπέρι

    Πολύ σημαντικό είναι πρώτα να πλύνουμε και να στεγνώσουμε πολύ καλά το δεντρολίβανο και τα δαφνόφυλλα.

    Τα τοποθετούμε σε μπουκάλι μαζί με τη φλούδα λεμονιού και τα πιπέρια.

    Καλύπτουμε με το ελαιόλαδο.

    Το αφήνουμε να αρωματιστεί το λιγότερο για 2 εβδομάδες και το διατηρούμε σε δροσερό και σκοτεινό μέρος, ή και στο ψυγείο.

    Διαφήμιση

    Οδηγός Μαγειρικής

    Διαφήμιση
    Διαφήμιση
    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται