Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
- Αποφλοιώνουμε τα λουκάνικα από το περίβλημα και τα ψιλοκόβουμε.
- Σε αντικολλητικό σκεύος τα ροδίζουμε σε δυνατή φωτιά το λουκάνικο.
- Προσθέτουμε το σπασμένο σκόρδο και την πάπρικα.
- Αφήνουμε για 2′ και προσθέτουμε τις ντομάτες.
- Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και προσθέτουμε το θυμάρι.
- Βράζουμε για 5′ λεπτά.
ΣΤΗΣΙΜΟ
- Βράζουμε τις παπαρδέλες σε αλατισμένο νερό.
- Χτυπάμε τους κρόκους με την κρέμα. Αφήνουμε στην άκρη να ξεκουραστεί.
- Σουρώνουμε σε σουρωτήρι τα ζυμαρικά και τα ξαναβράζουμε στη ζεστή κατσαρόλα.
- Προσθέτουμε τη σάλτσα, το μαϊντανό και τους κρόκους με την κρέμα.
- Όπως είναι όλα καυτά, ανακατεύουμε καλά να ψηθούν οι κρόκοι με τη θερμοκρασία.
- Σερβίρουμε αμέσως και πασπαλίζουμε με μπόλικο τριμμένο τυρί.